Kerststukjes maken doen veel mensen. Maar ook veel mensen laten het aan zich voorbijgaan omdat sommige mensen het vrij lastig vinden. Bij deze workshop kan je stap voor stap een makkelijk Kerststuk in elkaar zetten. Tijdens de workshop mag jezelf bepalen hoe je Kerststuk wil hebben. Maak mooie stukken individueel of samen met je gezin en verlaat de Winter-Fair met je eigen unieke creatie. 
 
Maak bij Jomi Creations leuke gelukssleutelhangers in jouw stijl met jouw eigen naam en een bol naar keuze! De workhop is te volgen op het workshopplein. 
 
Tijdens de Winter-Fair geeft Pegasus Keramiek ook workshops. Je kan eigen gegoten en gebakken beeldjes van keramiek komen schilderen die na afloop van de workshop meegenomen kunnen worden. De prijs en duur is afhankelijk van de grootte van het beeldje. Prijzen vanaf €7,50 die je in 30 minuten kan maken tot en met €50,00 waar je circa 3 uur aan schildert. Er zijn geen starttijden, je kan aanschuiven als er plek is. Wil je verzekerd zijn van een plek? Dan kan je reserveren via info @ pegasuskeramiek.nl of 06 52406324. Geef dan graag de dag door en de tijd die je wilt besteden en het aantal plaatsen.
 
Maak mooie creaties op hout d.m.v. de bekende servettentechniek op vogelhuisjes, houten hartjes, kerstboompjes en flessen. Al jaren staat Diana's Design op de Winter-Fair in Ahoy.
 
Truffels leren maken
 
Bij deze workshop leer je hoe je het beste een stoelmassage kunt geven. De massage kan gewoon door de kleding heen gegeven worden en is heerlijk ontspannend.