Zangoptreden Mara Biscola

Mara is een Nederlands-Italiaanse mix en dat is goed te zien en te horen. Als klein meisje zong Mara vaak Italiaanse muziek: Mina, Massimo, Ranieri, Mario Lanza en liedjes van Zecchino d'Oro, de Italiaanse versie van Kinderen voor Kinderen. Als dochter van bandleider en gitarist van That'Soul: Anto Biscola, heeft zij vele optredens van haar vader meegemaakt. Op de basisschool werd iedereen altijd gek van Mara omdat zij nooit kon stilzitten en altijd zat te neuriën en te trommelen. Pas tijdens haar auditie voor de Havo VWO voor Muziek en Dans (Codarts) werd duidelijk waarom: de school wilde haar graag aannemen omdat zij super muzikaal is. 

Mara wordt nu professioneel muzikaal geschoold; koor, close harmony, algemene muzikale vorming, solfège en natuurlijk haar zanglessen van Femke Ton. In de eerste klas van HMD werd Mara geselecteerd door haar eigen schoolgenoten als één van de drie leadzangeressen voor het Eenakterfestival 2017. Mara zong daar songs van o.a. Pink Floyd en The Eurythmics. Hun zelf gearrangeerde stuk "Dark Side Up" won de Esembleprijs. 

Inmiddels zit Mara in de tweede klas en treedt regelmatig op voor publiek in Nederland maar ook in Italië. Mara is een alt-tenor en houdt van pop en jazz. Haar repertoire omvat songs van o.a. Bruno Mars, Giorgia, Elodie, John Newman, Bastille, James Arthur, Arisa, Amy Winehouse, Christina Aguilera, Alma, Ed Sheeran en nog veel meer...

Bekijk ook Mara's social media kanalen: 

Youtubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCdKUPiwQMOBHaZa6gVqWM_Q

Facebookpagina: https://www.facebook.com/marabiscola/

Mara Biscola website: www.marabiscola.nl

Instagrampagina: http://www.instagram.com/marabiscola/?hl=nl

Who's Online

We hebben 75 gasten en geen leden online