Beeldend kunstenaar Marlies Verda is opgeleid als docent en kunstenaar en timmert al 20 jaar aan de weg in binnen en buitenland. Thema’s die zij al jaren onderzoekt zijn “ Cover/Discover”, laten zien en bedekken. In hoeverre geef je je als kunstenaar bloot ? Haar werk is altijd autobiografisch dus wat laat ze zien in haar schilderijen, installaties en foto’s? Ze laat dat altijd aan de beschouwer over, geen kant en klare brokken maar stof tot nadenken en zelfreflectie.

Exposities / Projecten

Israël (Betlehem), Duitsland, Amerika en Nederland zijn plekken waar haar kunst te zien was; werken op locatie of voor een locatie heeft momenteel haar voorkeur. Het project “ Theatre of Illusions” dat ze samen met haar man Marcel Potters maakte bestaat uit een video, Striped Selfies (fotografie), bewerkte etalagepoppen en modeltekeningen van Model M. En is onlangs voor het eerst getoond in Fort Sabina bij Willemstad (Brabant). Dit project zal ook in zijn geheel op de speciale Winterfair in Ahoy te zien zijn! In de “ Striped Selfies” geeft Verda zich wel heel letterlijk bloot……een gewaagd project!!

Workshops

Tijdens de Winter-Fair bestaat de mogelijkheid zélf erotische tekeningen te maken van Model M.! Zij is aanwezig in de stand van de kunstenaar en nodigt jou uit om haar te tekenen op jouw manier! Kunstenaar Marlies Verda begeleidt deze mini-workshops zodat je met een vette tekening naar huis gaat!! Info over de workshops bij de stand.