Sabine Gabriëlle Vogel oftewel de Dutchglitterqueen kreeg haar naam van 1 van haar vaste modellen voor haar unieke glittertechniek. Als bodypaintster won ze al vele internationale awards; maar blijven winnen betekent ook jezelf keer op keer vernieuwen.

Unieke glitter-art

Na meer dan 15 bodypaintjaren en 50 titels en awards staan ook glitter- en tape-art op haar resumé. Haar unieke glitterwerken waren tot nu toe maar van tijdelijke art maar met haar letterlijk “schitterende” doeken kan iedereen een glimp van de levendigheid van de glitter-art van dichtbij bekijken. Haar doeken spreken jong en oud aan en krijgen veel bekijks op de diverse tentoonstellingen waar ze al heeft gestaan.

Live demonstraties

Op We Gaan Het Doen! op de Winter-Fair zal ze naast haar glitter-art doeken tentoonstelling ook live demonstraties geven in glitter- en tape-art. Er is ook een mogelijkheid om de glitter- en tape-art materialen direct aan te kopen om er thuis me aan de slag te gaan voor een eigen ‘schitterend’ privé kunstwerk. Maar een afspraak maken om het door de one and only Dutchglitterqueen te laten doen kan natuurlijk ook!